Engskov Maskinfabrik A/S
Haslevvej 6-8
4100 Ringsted
CVR: 26488745
Telefon: +45 55411400
E-mail: post@engskov.dk

KOMPETENCER

Kompetencer

SMEDEARBEJDE

Smedearbejde

Smedearbejde er en af Engskov Maskinfabriks absolutte styrker. Vi opbygger store og mindre konstruktioner af enhver art og til ethvert formål. Herunder emner, hvor der stilles ekstreme krav til kvalitet, og emner der senere finbearbejdes i vor maskinpark. Vi har erfaringen til at rådgive kunden fra konstruktion til valg af materiale og svejseteknologi, og evt. til optimering af slutbearbejdning i maskinafdelingen.

MASKINBEARBEJDNING

Maskinbearbejdning

Engskov Maskinfabrik er kendt for at kunne bearbejde meget store emner. Virksomheden råder over to store bedfræsere, et stort bearbejdningscenter med palletter, drejebænke, og flere andre maskiner. Der kan bearbejdes emner på 10.000 x 2.300 mm.

ENGINEERING

Engineering

Såfremt kunden ønsker det, leverer vi know-how og erfaring i forbindelse med konstruktion og udvikling af mange forskellige produkter. Vi har deltaget i udviklingen af hydraulisk udstyr, partikelkamre, vindmøller, betonblandere m.v., så vi har et bredt kendskab til forskellige tekniske problemstillinger.

QUALITET

Kvalitet

Engskov producerer alt i henhold til det interne kvalitetsstyringssystem, EQC, som relaterer sig til ISO 9001. Der arbejdes løbende med kvalitetsforbedringer, synliggøre kvalitet og reducere forbrug og miljøbelastning. I flere år har vi arbejdet med procedurer, der sikrer sporbarhed på komponentniveau, ligesom vi har kunder for hvem dokumentation og certifikathåndtering er ligeså vigtig som selve produktet.