Kvalitet

Faglig stolthed er ikke kun et koncept hos Engskov Maskinfabrik – det er en tradition.

 

Siden starten har vores team har fagfolk leveret kvalitetsservice, opretholdt de højeste standarder for svejsning og bearbejdning og tilstræber ansættelse af de bedste håndværkere i branchen for at give vores kunder 100 % værdi og tilfredshed.

Kvalitet EQC

KVALITET

Engskov producerer alt i henhold til det interne kvalitetsstyringssystem, EQC, som relaterer sig til ISO 9001.
Der arbejdes løbende med kvalitetsforbedringer, synliggørelse af kvalitet og reducering af forbrug og miljøbelastning. I flere år har vi arbejdet med procedurer, der sikrer sporbarhed på komponentniveau, ligesom vi har kunder, for hvem dokumentation og certifikathåndtering er ligeså vigtig som selve produktet.

KVALITETSKONTROL

Engskov Maskinfabrik lægger vægt på at producere nøjagtig den kvalitet kunden kræver.
Kontrol udføres ligeledes efter kundens specifikationer, enten via Engskov EQC, eller ved certificerede eksterne tredjeparts kontrolvirksomheder i form af VT, NDT, X-Ray, Magnaflux, Magnetoflex, penetrant undersøgelse, endoskopi eller andet.

For at imødekomme vores kunders behov har Engskov Maskinfabrik fra 2020 implementeret systemer for Factory Production Control (FPC) og modtaget certifikater i henhold til EN 1090-1, 1090-2 EXC3, 1090-2 EXC3, 1090-2 EXC4 og ISO 3834-2.
Vi samarbejder med de eksterne kontrollanter kunden udpeger, eller udfører kontrollen efter Engskov EQC.

KVALITETSMEDARBEJDERE

Vores kvalitetsmedarbejdere er certificerede visuelle inspektører (VT2), penetrant test PT, magnetisk partikeltestning MT og svejseledere – International Welding Specialist certificering.
Den interne kvalitetskontrol har til opgave at sikre vor målsætning: Kvalitet til tiden!

Engskov værdier

  • Gør det nemt for kunden!

  • Afstem forventninger!

  • Rigtig første gang!

  • Kvalitet til tiden!

Scroll to Top